Küldetésünk az Ön egészségének védelme

 

A cipő az egyik legmeghatározóbb kiegészítője minden egyes öltözéknek. Sajnos azonban ez egy olyan kiegészítő, amely sokba kerülhet, és nem csak az ára miatt - sok fájdalommal járhat, ha nem megfelelően választjuk ki lábbelinket.
Mi ebben szeretnénk Önnek segédkezet nyújtani, hiszen egészségének megtartása érdekében nagyon fontos, hogy minden napot kényelmes cipőkben töltsön el. A kényelmetlen, nem megfelelő cipő komoly ízületi fájdalmakhoz, akár lábfejünk deformálódásához is vezethet.

 

Mit tehet ennek elkerülése érdekében?

kényelmi cipők a komfortos sétához

 

Lábunk álláskor és járás közben testünk egész súlyát ’cipeli’. Amikor állunk (normális körülmények között), 3 ponton támaszkodik a talajra, ezek:

a sarokcsont gumója
az I. lábközépcsont fejecse
az V. lábközépcsont fejecse

 

Abban, hogy ez az egyensúly megmaradjon rendkívül meghatározó szerepe van lábunk hossz- , és harántboltozatának is. Éppen ezért nagyon fontos lenne, hogy olyan cipőkben járjunk, amelyek biztosítják a fent említett boltozatok megfelelő alátámasztását és ezáltal megkíméljék a lábbeli viselőjét az esetleges fájdalmaktól, ízületi problémáktól.

 

Válasszon megfontoltan

Az általunk forgalmazott kényelmi cipők az Ön lábának egészségét hivatottak szolgálni, hogy minden nap könnyedén végigtalpalhassa a munkaidőt, és az azt követő órákat.
Ne feledjük: cipővásárláskor a legfontosabb, hogy ne csak esztétikus, hanem a lábunknak is kényelmes lábbelit válasszunk!
A hölgy vásárlók az adott cipő szépsége okán erről sajnos sokszor megfeledkeznek és nem a kényelmet tekintik a prioritásnak, az általunk forgalmazott termékek kiválasztásakor azonban ezzel a problémával nem fognak szembesülni!

 

Üzletünkben széles választékból válogathat

Üzletünkben három neves német gyártó kényelmi cipői vásárolhatóak meg:

Bármely márka modelljét választja is ki, egyben biztos lehet: a megvásárolt termék egész nap az Ön kényelmét fogja szolgálni, elfelejtheti a nap végére fájó sarkak, és elnyomott lábujjak emlékét.