Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Garancia

A garancia (jogi kifejezéssel jótállás) azokra a gyártási hibákra terjed ki, amelyek feltehetően már vásárláskor benne rejlettek az eladott termékben. Természetes használatból eredő kopás, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra nem érvényesíthető a garanciális jog. A jótállás a vásárlástól számított 24 hónapon belül gyakorlatilag gyári garanciát biztosít a termékre.

A hibát haladéktalanul jelentsd be a vásárlást igazoló nyugta vagy számla, valamint a termék üzletünkbe történő visszajuttatásával. Továbbá kérünk, hogy töltsd ki és juttasd vissza hozzánk a reklamációs űrlapot is. >>Reklamációs űrlap<<

Cégünk minden esetben jegyzőkönyvet vesz fel, bevizsgálja a terméket, és 5 munkanapon belül értesít a hogyan továbbról. Gyártási hiba esetén első körben ingyen megjavítjuk vagy kicseréljük a terméket. Jelentéktelen hiba esetén pénzvisszafizetésre nincs lehetőség. Ha a javítás vagy csere nem lehetséges, cégünk visszatéríti a vételárat 8 napon belül. A vásárlás napjától számított 24 hónapon túl, garanciális igény érvényesítésekor már neked, mint vásárlónak kell bizonyítanod szakértői véleménnyel, hogy a hiba oka már a vásárlás pillanatában fenn állt és azt nem tartós, természetes használatból eredő kopás vagy rendeltetésellenes használat okozta.