Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Berkemann

Heinrich Ad, a hamburgi cipész, az áll a Berkemann márka történetének hátterében. Minden Berkemann kényelmi cipő egyedi talpbetéttel rendelkezik, mely biztosítja a lábaid megfelelő alátámasztását. Ezek a cipők és papucsok kiváló kényelmet nyújtanak neked. A talpbetét segítségével a testsúlyad egyenletesen oszlik el, így csökkentve a fáradtságodat és a fájdalmadat. Ennek következtében akár 10 órán keresztül is kényelmesen állhatsz bennük, anélkül hogy a lábaid elfáradnának.

Rendezés:

Berkemann márka az egészséges lábakért

A Berkemann márka  Heinrich Ad hamburgi cipész nevéhez fűződik. Aki  1885-ben alapította a Berkemann céget. 110 évvel később a Berkemann cég Magyarországon építette fel üzemét, és itt gyártják az összes Berkemann cipőt, szandált, papucsot.

Kényelmi cipők a Berkemann márkától: Egész napos kényelem és láb egészségéért.

Minden Berkemann kényelmi cipőben egy olyan speciális talpbetét található, amely biztosítja talpad megfelelő alátámasztását. Ezek a cipők, papucsok úgy vannak tervezve, hogy a legmagasabb kényelmet nyújtsák viselőiknek. A különleges talpbetét segítségével szinte észrevétlenül eloszlik a testsúlyod, és az izmok egyenletesen terhelődnek, így csökkentve a fáradtságot és a fájdalmat. Ezáltal, amikor a Berkemann márka cipőit viseljük, akár napi 10 órát is állhatunk anélkül, hogy a nap végére elfáradna a lábunk.

Berkemann kényelmi cipőket és papucsokat különböző stílusokban és színekben találhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb opciót. Legyen szó munkáról, otthonról, vagy szabadidős tevékenységekről, a Berkemann cipők és papucsok kiváló választást jelentenek azoknak, akik a lábuk egészségét és kényelmét fontosnak tartják.

Az anatómiai kivehető betétes cipők

A cipők különleges tulajdonságai között szerepel egy kivehető talpbetét, ami lehetővé teszi a könnyű cserélését saját ortopéd betétre. Ez nagy előny lehet azoknak, akiknek speciális lábproblémáik vannak, vagy akik inkább saját kényelmüket szeretnék előtérbe helyezni. Az ilyen cipők másik nagy előnye, hogy könnyen tisztán tarthatók. A gyapjú mosószerrel 30 fokon mosógépben moshatóak, így mindig frissek és higiénikusak maradnak.

Ha egy cipő már elhasználódott, az sem jelent problémát. A cég minden további nélkül legyártja a megfelelő méretű talpbetétet az adott cipőbe, így meghosszabbítva annak élettartamát. Ez a lehetőség különösen hasznos lehet olyan cipők esetében, amelyeket a tulajdonos nagyon kedvel és szeretne még sokáig hordani.

A Berkemann sztrecc bőr cipők: A tökéletes választás a kényelemért és stílusért

A Berkemann márkának egy másik különleges termékcsoportja a sztrecc modellek, melyek kimagaslóan rugalmas felsőrésszel rendelkeznek. Ez a tulajdonság különösen előnyös lehet azoknak, akiknek erős, széles lábuk van, vagy akiknek a kialakult bütyök, kalapácsujj miatt már rendkívül nehéz kényelmes cipőt találniuk. A sztrecc felsőrész olyan anyagból készül, amely idomul a láb formájához, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és kényelmet. Ezáltal a Berkemann sztrecc cipők kiváló választás lehetnek mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra egyaránt.

A sztrecc bőr  felsőrészű Berkemann papucsok, szandálok, cipők az évek során bizonyították kiváló minőségüket és tartósságukat, így hosszú ideig élvezhetjük a kényelmet és a stílust, amit nyújtanak. Ne hagyjuk ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és válasszunk egy Berkemann sztrecc cipőt a lábunk számára!

Kényelmes és szellőzik: A Legújabb kötött felsőrésszel készült lábbelik

Legújabb fejlesztésük a kötött felsőrésszel készült cipőik, amelyek rendkívül jó szellőzést biztosítanak még a nyári melegben is.