Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Gyógycipők

Üdvözlünk a Gyógycipők kategóriában! Tudjuk, hogy nem könnyű megtalálni a tökéletes cipőt, főleg akkor, ha a lábad nem átlagos. Bütyök, kalapácsujj, vagy esetleg lábdagadás keseríti meg a mindennapjaidat? Ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze számodra azokat a gyógycipőket, melyek kifejezetten az ilyen jellegű problémákkal küzdő emberek számára készültek. Itt nem kell a normál lábbelik között turkálnod, hiszen nálunk mindent megtalálsz egy helyen.

Rendezés:

Gyógycipők receptre? Megpróbáljuk.

Bizonyára te is álmodoztál már arról, hogy milyen jó lenne egy gyógycipők boltja Budapesten, ha nem átlagos a lábad, esetleg fájós, érzékeny bütyök, kalapácsujj, vagy lábdagadás keseríti meg a napjaidat. A veled folytatott több éves tapasztalatcsere indította el bennünk a gondolatot, hogy neked is szeretnénk segítséget nyújtani, hogy minél szélesebb palettával tudjunk neked gyógycipőket kínálni. Ezen belül is elsősorban a női gyógycipőkre helyezve a hangsúlyt.

Speciális gyógycipők külön kategóriában

Összegyűjtöttük neked egy külön kategóriában a nálunk forgalmazott speciális gyógycipőket, hogy ne kelljen a normál lábra való lábbelik közül kimazsoláznod a neked megfelelőt. Kínálatunkban megtalálhatod a Berkemann gyógycipőket és a Solidus gyógycipőket is, amelyek mind a kényelem, mind az egészség szempontjából kiváló választásnak bizonyulnak.

Széles kínálat széles lábakra

Az itt található modellek között nagyon sok „H” széles kaptafára készült cipőt találsz, de nem ritka nálunk a „K” széles fazon sem, éppen azért, hogy akkor is ki tudjunk szolgálni, ha extra széles lábad van. Az általunk forgalmazott cégek, mint például a Berkemann és a Solidus, előszeretettel használják a gyógycipőkben és papucsokban az úgynevezett sztreccsbőr megoldást, ami arra szolgál, hogy az olyan pontokon, mint bütyök vagy kalapácsujj, ki legyen könnyítve az érzékeny terület, ezáltal megakadályozva azt, hogy a problémás részt dörzsölje vagy gyötörje a lábbeli.

Folyamatosan bővülő női gyógycipő paletta

Mindazonáltal a nálunk megtalálható női gyógycipők palettáját folyamatosan bővítjük, így nem csak lapos és sportos, hanem egyre csinosabb, nőiesebb darabokat is találsz webáruházunkban. A Berkemann gyógycipők és a Solidus gyógycipők között is találsz elegáns, nőies modelleket, amelyek kielégítik az esztétikai igényeidet is.

Személyre szabott tanácsadás és támogatás

Tapasztalatból tudjuk, hogy nagyon sok kritériumnak kell megfelelnie egy adott cipőnek, ha te is a speciális lábbelik táborát erősíted. Javasoljuk, hogy bátran keress minket elérhetőségeink valamelyikén, mondd el nekünk, hogy milyen problémára keresel megoldást, és biztos lehetsz abban, hogy mi a lábadnak legtökéletesebb modellt fogjuk kínálni.