Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Gyógypapucsok, szandálok

A Berkemann gyógyapucsok és szandálok megoldást kínálnak számos lábproblémára. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, széles lábfejre tervezve. A sztreccs anyagok védelmet nyújtanak az érzékeny területeknek, és a tépőzáras felsőrész lehetővé teszi a testreszabást. Minden modell anatómiai betéttel ellátott, ami tehermentesíti a bokát, térdet és gerincet. A talpbetét kivehető, lehetőséget adva a cserére vagy saját betét használatára.

Rendezés:

Több mint 20 éves tapasztalat a gyógypapucsok, szandálok terén

Több mint 20 éves fennállásunk alatt egyre nyilvánvalóbbá vált számunkra, hogy nagyon nagy az igény a kényelmes női gyógypapucsok iránt. Üzletünk a Berkemann gyógypapucs és Berkemann gyógyszandál termékek mellett tette le a voksát, mert termékeik mind minőségben, mind pedig beltartalmuk miatt verhetetlenek a magyar piacon.

Kiváló minőség és anyaghasználat

Modelljeik kiváló minőségű anyagokból, elsősorban széles lábfejre készülnek. A fájós, fáradékony láb mellett olyan problémákra is megoldást nyújtanak, mint bütyök, tyúkszem, kalapácsujj. Ennek orvoslására fejlesztették ki a sztreccs anyagaikat, melyek védik az érzékeny területeket a kidörzsöléstől.

Rugalmas megoldások ödémás lábakra

Akkor sem kell csüggedned, ha lábad ödémás vagy esetleg dagadásra hajlamos, mert a cég erre is gondolt. Nagyon sok olyan termékük van, melyek felsőrésze tépőzárral szabályozható, így elkerülheted, hogy a nap végére kellemetlen legyen a szeretett Berkemann gyógypapucs vagy Berkemann gyógyszandál viselése.

Anatómiai támogatás és kivehető talpbetétek

Minden lábbelijük anatómiai betéttel ellátott, ami 5 ponton támasztja alá a boltozatodat, így tehermentesítve a bokád, térded, gerincedet a folyamatos terheléstől. Ez teszi lehetővé, hogy akár 8-10 órás állás se jelentsen gondot a nap végére. Ráadásul a legtöbb modell talpbetétje kivehető változatban készül, így ha úgy érzed, hogy elhasználódott, tudsz hozzá egy újat rendelni, vagy ha történetesen van saját lábra készített betéted, akkor akár arra is cserélheted.