Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Rieker alkalmi szandál
27.990 Ft
21.832 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 07. 02. - 2025. 01. 15.
Menny.:db

Rieker alkalmi szandál

Méret
27.990 Ft
21.832 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 07. 02. - 2025. 01. 15.
Menny.:db

A Rieker hófehér elől zárt, hátul nyitott szandálja a kényelmet és stílust ötvözi egy elegáns formatervezéssel. A sikkes, nyújtott orr a legfrissebb trendeknek megfelelő, ami tovább fokozza az elegancia érzetét. A hegyes orrú design sokoldalú, alkalmas mindennapi viseletre és különleges eseményekre egyaránt.

Gyártó: Rieker
Cikkszám: 47066-80-36
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. november 12.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Rieker alkalmi szandál


Tapasztald mega kényelmet és stílust a Rieker hófehér elől zárt, hátul nyitott szandáljában. Ez a Rieker alkalmi szandál azt a kifinomult eleganciát és a divatot testesíti meg, amit szeretnél. A szandál elől zárt, így biztosítva a lábad stabilitását és védelmét, míg hátul nyitott, hogy szabadon lélegezhessen a bőröd.

A Trendek Csúcsán: A divatos nyújtott orrú fehér szandál


A sikkes, nyújtott orr a legújabb trendeknek megfelelően dizájnolt, ami még inkább fokozza a fehér szandál eleganciáját. A hegyes orr egy olyan stílusjegy, amit bármilyen alkalomra felvehetsz, legyen az mindennapi viselet vagy különleges esemény.

A nyújtott orr nemcsak divatos, hanem optikailag is hosszabbnak mutatja a lábat, ami arányosabb és elegánsabb megjelenést biztosít.

Az érdekes és exkluzív mintázat a felsőrészen tovább növeli a fehér szandál vonzerejét. Ez a mintázat nemcsak vizuálisan vonzó, hanem textúrájával és részletességével is érdekessé teszi a szandált. Így biztosítva, hogy mindenki észrevegye és csodálja a cipődet.

Ez a kombináció olyan cipőt eredményez, amely különleges és figyelemre méltó. Ez a Rieker alkalmi szandál nemcsak stílusos és divatos, hanem egyben egy exkluzív alapdarab is.

Kényelem a talp alatt


A fehér szandál talpa kifejezetten kényelmes és rugalmas. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a talp megfelelően támogassa a lábat és kényelmes viseletet biztosítson egész napos használat során.

Az anyagok gondosan kiválasztottak és összeállítottak annak érdekében, hogy a talp rugalmas legyen, és könnyen alkalmazkodjon a lábad mozgásához. Ez azt jelenti, hogy a járás során természetesen hajlik és rugalmasan reagál a lábmozgásokra, minimalizálva ezzel a lábfáradtságot.

A kényelem további növelése érdekében a talp megfelelően párnázott és puha, amely lehetővé teszi, hogy a lábad szinte lebegjen a cipőben.

Ez a kiváló talpkialakítás nemcsak a széles körű mozgást, hanem a stabil talajkapcsolatot is biztosítja, ami fontos a biztonságos és kényelmes járáshoz. Tehát nemcsak a kényelem, hanem a biztonság és a stabilitás is garantált ebben a szandálban.

Ideális emelkedés kényelmes lépésekkel


A fehér szandál 2,5 centiméteres sarka pedig megfelelő emelkedést ad a lábadnak, anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Ez tökéletes kompromisszumot jelent a magasság és a kényelem között.

Ez a fehér szandál ideális kiegészítője lesz mindennapi viseletednek, de akár alkalmi eseményekre is tökéletes választás.

Normál széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- A világos felsőrész miatt javasoljuk impregnáló használatát. Ezzel védve a cipőt a szennyeződésektől.
- Ápolásához 2 terméket ajánlunk. Egy kombinált sampont, ami tisztít és ápol egyben vagy egy intenzív tisztító szérumot, aminek kiváló a tisztító ereje.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Fehér
Talpbetét Nem kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret  Talphossz
35 22 cm
36 22,5 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26 cm
42 27 cm
43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.