Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Rieker balerina cipő
26.990 Ft
21.052 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2025. 01. 15.
Menny.:db

Rieker balerina cipő

Méret
26.990 Ft
21.052 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 07. 01. - 2025. 01. 15.
Menny.:db
Csábítóan elegáns a Rieker balerina cipő, mely egy vajpuha hófehér csoda.
Gyártó: Rieker
Cikkszám: L9360-80-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 30.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Rieker Balerina cipő: Egyedi kényelem, időtlen elegancia

 

Rieker Balerina Cipő - A Kényelem és stílus mesterműve vajpuha minőségi bőrből


Üdvözlünk a Rieker balerina cipő lenyűgöző világában. Ezúttal gyönyörű hófehér felsőrésszel álmodták meg a dizájnerek. Fedezd fel ezt az egyedülálló lábbelit, ami nem hiányozhat a ruhatáradból.

Felsőrész: Élvezd a luxust és a kényelmet


A Rieker balerina cipő elsődleges jellemzője az exkluzív, vajpuha, hófehér minőségi bőr felsőrész, amely azonnal magával ragad.

A bőr felsőrész kivételesen puha, ami lehetővé teszi, hogy a cipő könnyedén illeszkedjen a lábfejedhez anélkül, hogy kellemetlenséget okozna. Az anyag minősége hozzájárul a cipő tartósságához, így hosszú ideig élvezheted az eleganciát és kényelmet.

Ez a felsőrész nem csupán divatos megjelenést kölcsönöz a cipőnek, hanem kiemeli stílusodat. Legyen szó egy elegáns eseményről vagy hétköznapi viseletről.

Diszkrét, mégis mutatós fém díszítés: Egyedi kiegészítő


Ez a kényelmes női cipő nem csupán komfortos, de rendkívül dekoratív is, amit a lábfejen található diszkrét, mégis mutatós fém díszítésnek köszönhet. Ez a kifinomult részlet gondosan tervezett, ami extra eleganciát és figyelemfelkeltő vonalat ad a cipőnek.

Puha és Rugalmas talpbetét: Egész napos kényelem és lábtámogatás


A Rieker balerina cipő egyik kulcsfontosságú jellemzője a puha és rugalmas talpbetét. Ezen jellemző gondosan tervezett és kiváló minőségű anyagból készült, hogy az egész napos viselés során is kényeztesse a lábadat.

A puhaság garantálja a lábfej kényelmét, miközben a rugalmasság segít a járás közbeni ütődések könnyed elnyelését. Ez különösen fontos, amikor hosszú órákon keresztül kell állni vagy járni, mivel a talpbetét segít csökkenteni a láb és lábujjak fáradtságát.

A rugalmas talpbetét emellett alkalmazkodik a lábad természetes formájához, így minden lépésnél optimális kényelmet biztosít. Ez a tulajdonság kiváló választássá teszi a cipőt számodra, amennyiben nap mint nap igényli a lábad a megfelelő támogatását anélkül, hogy lemondanál a stílusról és eleganciáról.

Lapos, mégis rugalmas talp: Stabilitás és könnyed járás


A kényelmes női cipő tervezésénél kiemelt figyelmet szenteltek a talp kialakításának, mely lapos, ugyanakkor rendkívül rugalmas. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a cipő kiválóan illeszkedjen a lábfejedhez, miközben stabil és biztonságos talajkapcsolatot biztosít.

A lapos talp különösen előnyös számodra, ha szeretnél stílusosan megjelenni anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a kényelem terén. Egy ilyen talp segít megelőzni a láb és hátproblémákat.

Ugyanakkor a rugalmas talp segít könnyedén alkalmazkodni a lábad mozgásához, így a járás természetes és könnyed lesz. Ez különösen előnyös hétköznapi viselet terén, ahol az egész napos kényelem és mozgásszabadság fontos szempont.

A lapos, rugalmas talp tehát nem csupán a cipő kialakításának része, hanem kulcsfontosságú elem, amely hozzájárul a lábbeli egyensúlyához és a kifinomult járásodhoz.

Normál széles lábra ajánljuk.

Ápolási javaslat:
- Javasoljuk a cipő impregnálását, mert ez védi a víztől és a szennyeződéstől.
- Ápolásához egy olyan bőrápolót ajánlunk, ami puhán, rugalmasan tartja a modellt.
- Tisztításához használj egy speciális tisztítószert, ami gyümölcssav tartalmának hála, még a lábbeli lépésráncaiból is kiszedi a szennyeződést.

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Felsőrész Bőr / Vegán bőr
Sarok magasság 0 - 2 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Fehér
Talpbetét Nem kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret  Talphossz
35 22 cm
36 22,5 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26 cm
42 27 cm
43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.