Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Rieker nyári női cipő
27.990 Ft
21.832 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 07. 02. - 2025. 01. 15.
Menny.:db

Rieker nyári női cipő

Méret
27.990 Ft
21.832 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama: 2024. 07. 02. - 2025. 01. 15.
Menny.:db
A Rieker nyári női cipő csodálatosan elegáns és kényelmes választás. A csipke részletekkel díszített felsőrész romantikus és modern stílust ötvöz. Az  alacsony sarkú design nőies és praktikus, ideális mindennapos viseletre.
Gyártó: Rieker
Cikkszám: 43753-13-37
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 30.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Rieker nyári női cipő


Fedezd fel a Rieker nyári női cipő csodálatos eleganciáját és kényelmét. Ez a gyönyörű kék, alacsony sarkú női cipő olyan, mint egy finoman kidolgozott csipke részlet a lábadon. A felsőrész csipkés mintázata és gusztusos lyuggatása igazi stílusos kiegészítőjévé teszi a ruházatodat.

Romantikus elegancia: Csipkés kifinomultság modern stílusban


A lábbeli felsőrészének csipkés mintázata a klasszikus eleganciát idézi, miközben a gusztusos lyukak játékos és kifinomult részleteket kölcsönöznek neki. Ez a kombináció tökéletesen egyesíti a romantikus és a modern stílust, így ideális választás számodra, amennyiben szereted kiemelni nőiességedet és stílusodat.

A cipő felsőrészének csipkés megjelenése nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem a lábadat is kedvezően formázza. A finom részletek optikailag nyújtják és karcsúsítják a lábad.

Cipő, amely gondoskodik a lábad kényelméről és egészségéről


A lábad kényelme és egészsége fontos szempont minden cipő kiválasztásakor. Ez a Rieker nyári női cipő különösen nagy figyelmet fordít erre. A bokapánt kényelmesen tartja a lábadat, biztosítva ezzel a stabil illeszkedést, ami nélkülözhetetlen a hosszabb ideig tartó viselethez.
Ugyanakkor, a cipő oldalt nyitott fazonja és lyukacsossága kiváló légáteresztést biztosít. Ez azt jelenti, hogy még a forró nyári napokon is frissen, szárazon tartható a lábad, mert a modell engedi, hogy a levegő szabadon áramoljon körülötte.

Az időtálló alacsony sarkú cipő tökéletes választás mindennapi és különleges alkalomra


Ez az alacsony sarkú női cipő nemcsak lenyűgöző megjelenést kölcsönöz neked, hanem rendkívül praktikus is. Az alacsony sarkú designja nőies és elegáns megjelenést nyújt, miközben kényelmet és stabilitást garantál.
Az alacsony sarok divatos és időtálló megjelenést biztosít, amely ideális mindennapos viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. A nőies hatású alacsony sarkú cipők mindig is a stílus és kényelem ikonjai voltak. A sarok alacsony magassága lehetővé teszi, hogy könnyedén és komfortosan mozogj, miközben megőrzi a nőiesség és elegancia érzetét.

Emellett a cipő normál szélességű kialakítása maximális komfortot biztosít viselése közben. Ez különösen fontos hosszabb ideig tartó viselet esetén, mivel segít elkerülni a kényelmetlenségeket és a láb fáradtságát.

Ápolási javaslat:
- Ennél a lábbelinél is az első lépés az impregnálás legyen. Ez a spray védi a cipőt a víztől és a szennyeződéstől is.
- Tisztításához, ápolásához egy olyan kombinált sampont ajánlunk, ami egyszerre tudja mindkettőt.  

Paraméterek

Bélés Béleletlen
Cipő szélesség G = Normál Széles Lábra
Felsőrész Bőr
Sarok magasság 2 - 4 cm
Szezon Tavasz / Nyár
Szín Kék
Talpbetét Nem kivehető betét
Vízállóság Nem vízálló

Mérettáblázat

Méret  Talphossz
35 22 cm
36 22,5 cm
37 23,5 cm
38 24 cm
39 25 cm
40 25,5 cm
41 26 cm
42 27 cm
43 28 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.